Second

Ootame Sind praktikale!

Hea õigusteaduse tudeng!

Oled huvitatud praktikast Ellex Raidla kogenud ekspertide käe all?

Korraldame kord aastas mahuka praktikaprogrammi, 2024. aastal toimub see juunis ja kandideerimine programmi on selleks korraks lõppenud. Ootame tudengeid praktikale ka muudel aegadel, selleks võta meiega ühendust, kirjutades aadressile . Praktikale kandideerimiseks märgi palun ära, milliste õigusvaldkondade vastu süvendatult huvi tunned ning saada meile oma CV ja värske hinneteleht.

about-background-image

Paljud praktikandina alustanud tudengid on tänaseks meie töötajad.

Brigitta Toomingas läbis praktikaprogrammi 2022. ja 2023. aastal, alates 2023. aasta oktoobrist jurist tehingute valdkonnas:

Olen südamest tänulik erakordsele võimalusele läbida praktika Ellex Raidlas. Tänan kogu Ellexi personali, kes igapäevaselt loovad büroos just sellise positiivse töökeskkonna nagu see täna on. On olnud üksnes suur au ja rõõm olla ellexlane!

Andre

Andre Tuul oli praktikal nii 2022. kui 2023. aastal, alates 2023. aasta oktoobrist jurist tehingute valdkonnas:

Tehingute valdkonna praktikandina sain süüvida mulle suurt huvi pakkunud eraõiguse maailma laiemalt, pannes seejuures proovile ka oma senised Ülikoolis omandatud teadmised. Lisaks kaasa haaratud väärtuslikule kogemuste pagasile, seisnes minu jaoks suurim väärtus koostöös siinsete inspireerivate tipptegijatega.

Sul on õigus parimaks praktikaks! Päriselt ka!

Pro bono planets

Tunnustused

Eluterve töökeskkond